voorleesuurtje

Joke vertelt en leest voor in jouw school of bib, of op jouw verjaardagsfeestje!

lezingen in scholen en bibliotheken:

Joke vertelt en leest met veel enthousiasme voor uit het boek ‘Wilde dolfijnen langs je benen’. Dankzij de samenwerking met het Dolfijnencentrum in Australië heeft ze extra informatie en ervaring. Een lezing of workshop kan ook een startpunt van een project zijn, in de klas of de school.

> De ervaring leert dat het boek de doelgroep helemaal bereikt: bij oudste kleuters gaat Joke anders om met het verhaal. De kinderen van 1ste en 2de leerjaar vinden het verhaal echt super. Er is heel veel interactie! En bij de kinderen van 3de en 4de leerjaar blijkt de mix van verhaal en realiteit heel erg aan te spreken. Ze vragen honderduit over de echte Shredder, alles wat echt en waargebeurd is. Ook heel veel interactie!

Ook de diepere laag van het boek – diep verlangen naar iets, uitkijken naar iets, dat soms niet meteen gebeurt of waarheid wordt- kan aangegrepen worden om te spreken over gevoelens van verwachting, ongeduld, ontgoocheling en vervulling…

 

Joke vertelde en las voor in meerdere basisscholen en in de Bib van Gent. Ze vertelde en las voor op het Verhalenfestival @ Winterwonderkasteel en op Gentopia, de Gentse Feesten- zone- voor- kinderen in het Zuidpark. Kinderen, juffen, ouders, grootouders, … wisten de voorleesmomenten écht te smaken. Nieuwsgierig? Op onze Facebook pagina vind je nog meer impressies.


Reserveren kan eenvoudig via
 mail naar axel@verhaaltjesvanjullie.be

Vermeld ook het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.
Joke contacteert je zo spoedig mogelijk.
IMG_3116IMG_4364

IMG_4542

20160308_101530IMG_4486

IMG_4509

Facebookmail