9-10-11 april – op weekend naar Perth

Op weekend naar Perth. Vanavond kan ik blazen, morgen een workshop beadmaking doen. Eens aangekomen in Perth beseffen we allebei hoe goed het doet om eens terug in een stad te zijn. We genieten van de sfeer, de vibes, de architectuur. Anne van de glasstudio blijkt een heel rare te zijn. Ik blaas uiteindelijk niet. We zijn allebei wat in shock over hoe raar ze deed, maar laten het niet te veel aan ons hart komen.

De workshop beadmaking was heel leuk. Ik ben een ganse dag bezig geweest. Axel is terug langsgeweest bij West Australian Tourism en is naar Cottesloe gaan surfspelen. Fijne dag voor allebei!

We trekken er op uit naar de Swan Valley nu we een auto hebben. Die Swan vallei is mooi maar niet bijzonder. Er zijn ook veel wineries. We praten veel en dat is heel leuk. Ik vind het super dat ik ook op momenten dat ik worstel met mezelf niet de conclusie trek dat ik naar huis zou willen 🙂 Waar ik mee worstel, zou trouwens thuis niet anders zijn. Dus zijn we beter hier, in deze prachtige omgeving. West Australia is prachtig en Perth is een fantastische stad 🙂

See you !!

  • Grote Reis II Perth - West-Australië